2022 Yazının Çok Konuşulan Gelinleri

24 Ekim 2022
demet_ozdemir_gelinlik_modelleri_unlu_aso_sumerler

Yaza damga vurup evlenen ünlüleri, düğün törenlerini ve onların gelinlik seçimlerini takip etmişsinizdir. Takip etmediyseniz, 2022 yazının en çok konuşulan gelinlerini sizin için derledik. Bu sayede ünlülülerin gelinlik modellerinden haberdar olurken; en özel gününüzde muhteşem bir görünüm için ünlü gelinlerden ilham alabilirsiniz. Yaza damga vuran ünlü gelinler, gelinlik modelleri ve çok daha fazlası için içeriğimizi sonuna kadar okumayı ihmal etmeyin.

  • Yıldız Çağrı Atiksoy
  • Merve Boluğur
  • Ege Kökenli
  • Demet Özdemir

Yıldız Çağrı Atiksoy Gelinlik

Berk Oktay ile dünya evine giren Yıldız Çağrı Atiksoy’un gelinliği çok beğenildiği kadar çok da konuşuldu. Güzel oyuncu dantel detaylı ve uzun kollu bir gelinlik seçerek sadeliğini ortaya koymayı tercih etti. Bu sadelik birçok isim tarafından eleştiri yağmuruna tutulunca güzel oyuncu, “Hayalimdeki gelinlik değildi. Maalesef kusursuz sayılmaz. Kusurun da güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum. Nazar gözüyle bakıyorum. Zamanı geri alamayız artık!” itirafında bulundu.

yildiz_cagri_atiksoyun_gelinlik_manisa_wedding
Manisa Gelinlik – 2022 Ünlü Gelinlerden İlham Al

Merve Boluğur Gelinlik 2022

Ünlü oyuncu Merve Boluğur’un Gelinlikli paylaşımları takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Boluğur, nikahtan sonra after partisinde taşlarla bezeli mini bir elbise giydi. Boluğur’un, illüzyon gövdeli, püsküllü, mini elbisesi çok beğenildi.  Gösterişli gelinliğini, romantik ve iddialı gelin saçı ve makyajı ile tamamladı. Sosyal medya ise gelinlik hakkında ‘bu yılın en iyi gelinlik giyen ünlüsü olabilir’ yorumları yapıldı.

Merve Boluğur Gelinlik Modeli

Ege Kökenli Gelinlik

Güzelliğiyle ve oyunculuğuyla ekranlara büyük ses getiren Ege Kökenli, geçtiğimiz yaz 5 yıldır beraber olduğu Lior Ahituv ile evlendi. Kökenli, bu özel gününde pudra beyazı, üst kısmı ışıltılı ve parlak bir gelinlik tercih ederek bütün dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu, gelinliğinin alt kısmını katlı tercih edip farklı bir tarz yakalarken duvak tercihinde ise kısa bir model seçerek zarifliğini ortaya koydu.

egekökenli_gelinlik_modelleri_aso_sumerler
Ege Kökenli Gelinlik

Demet Özdemir Gelinlik

Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile dünya evine giren oyuncu Demet Özdemir, düğünde bir tanesi after parti elbisesi olmak üzere üç farklı gelinlik giydi. Özdemir, nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı straplez, balık kesim bir gelinlik giydi. Oyuncunun ikinci gelinliğinin tasarımı Nikah Peker’e ait; straplez yakalı, A kesim, sade bir modeldi. Özdemir, after parti için ise Alexander McQueen defilesinden özel parça olan elbiseyi Londra’dan sipariş edip kendisine özel tasarlattı.

    Yorum Yap

Total: