2020 Gelinlik Trendleri

23 Haziran 2020

İhtişamlı detaylardan minimal gelinliklere kadar, her geline hitap eden trendlerin yer aldığı şık bir yıla hazır olun! Harika bir 2020 düğünü planlıyorsanız, bir düğünün gözde parçası gelinliğinizi de 2020 gelinlik trendleri arasından seçebilirsiniz. Vintage tarzınıza eşlik edecek incilerden, maskülen tavrınıza ortak olacak ayrıntılara kadar birçok tarzı barındıran 2020 gelinlik modası, kararsız bir gelin alışverişini de beraberinde getiriyor. İşte severek giyeceğiniz ve karar vermekte zorlanacağınız 2020 gelinlik modelleri …

2020 gelinlik modası için şık bir dokunuş: İnci detaylı gelinlikler

2020 podyumlarında çokça gördüğümüz bembeyaz inciler, 2020 gelinlikleri üzerinde de yerini aldı. Fakat bu sene inciler gösterişten değil minimalist bir görünümden yana! Vintage tarzınızı tamamlayacak ve gelinliğinizin ışıltısına ayak uyduracak inci detayları, 2020 gelinlik trendleri arasında en gelenekseli!

Gelinliklerde metalik detaylar, 2020 gelinlik koleksiyonlarında!

Düğün gününüzde ışıltınızı biraz daha ön plana çıkarmak istiyorsanız, metalik 2020 gelinlik modası, aradığınız seçenek olabilir. İster metalik bir apolet detayı, ister metal bir kemer, ister gelinlik kumaşında metal bir ayrıntı! Gelinliğin beyaz görünümünü, parlak duruşuyla tamamlayacak bu metalik ayrıntılar, 2020’nin iddialı gelinleri için!

Tek omuz, 2020 trend gelinlik modelleri arasında!

Feminen ve romantik duruşunuzu ön plana çıkaracak tek omuzlu gelinlikler, 2020 gelinlik trendleri arasında yerini aldı. Her gelinlik kumaşıyla uyum sağlayan ve her düğün mekanına uyarlayabileceğiniz bu model, helen tarzı gelinliklerin vazgeçilmez üst beden kesimlerinden biridir.

Kraliyet düğünlerinden ilham almış 2020 gelinlik trendleri: Balon ve kabarık kollar

Gösterişli düğününüze büyüleyici bir giriş yapmak istiyorsanız, gelinliğinizi balon veya kabarık kollarla tamamlayabilirsiniz. 2020 gelinliklerine vintage bir hava katarken, aynı zamanda modern bir görünümü de beraberinde yaşayacağınız bu klasik stil; tarihi mekan, otel ve salon düğünlerinin vazgeçilmezi haline geliyor.

Çiçeklerle süslenmiş zarif gelinlikler 2020 gelinlik modasına yön veriyor

Doğadan esinlenilmiş tarzlarıyla yaz gelinlerini sevindirecek bu gelinlik trendi; bohem, romantik, vintage gibi birçok tarza hitap ediyor. Yaz düğünlerine çiçek işlemeleriyle eşlik edecek bu 2020 gelinlik trendini, üç boyutlu dantel, tül, organze üzerinde de sıklıkla göreceksiniz.

2020’de gelinlikler, minimalist bir görünüme kavuşacak

Her ne kadar gösterişli detaylardan bahsetmiş olsak da, 2020 aynı zamanda minimal modellerin yılı! Saten kumaşların sade havasıyla harmanlanan bu stil, bazen metalik aksesuarlar bazen ise Fransız dantelinin romantikliğiyle tamamlanıyor. Yoğun işlemelerin gelinliklerden uzaklaştığı ve kat kat kumaşların kullanılmadığı bu gelin görünümü, 2020 gelinlik modası için gözde olmuş durumda.

Gelinlik eteklerine yeni bir hareket: Kat kat ve helezon etekler

Tüylü etekleri geride bırakmamızla beraber, gelinlik eteklerine yeni bir hareket katacak kat kat kumaş detayları ve helezon kesim, 2020 gelinlik trendleri arasına girdi bile! İster balık gelinlik tercih etmiş olun, ister a kesim… Kat kat kumaşların her tarzda gelinliğe mükemmel ayak uydurduğu ve helezon kesim eteğin üst bedeninizi kusursuz tamamladığı bu gelinlik modası, gelinliğinize harika bir boyut kazandıracak.

Maskülen görünüm bu sene de 2020 gelinlik trendleri arasına girdi

Geçtiğimiz senede gelinlik defilelerinde sıklıkla gördüğümüz maskülen tarz, 2020’nin gelinlik modasında yer alıyor. Ceket yakalı gelinlikler, pantolonlu modeller bu yılın düğünlerinde boy gösterecek. Cesur gelin adaylarının ilk seçenekleri arasında yer alan bu stil, aynı zamanda farklı bir seçenek alternatifini de beraberinde getiriyor.

Gelinliğin olmazsa olmazı ışıltılar

Gelinliğin sadeliğini bir anda ışıltılı bir görünüme sokacak detaylar her ne kadar klasik olsa da, 2020 trendleri arasında! Akşam ve kış düğünlerini ağır havasıyla tamamlayacak bu stil ile kendinizi prensesler gibi hissedeceksiniz.

2020 gelini olarak sizde kendi tarzınızı yansıtmak ve aynı zamanda 2020 gelinlik modasına uymak istiyorsanız; sizlere sunduğumuz bu yılın gelinlik modellerine göz atabilirsiniz. Alisse nuerA 2020 gelinlik koleksiyonu; bohem, cesur, romantik, feminen, helen gibi birçok tarza sahip gelin adayına alternatif seçenekler sunmaktadır. 2020 gelinlik trendleri ile kendi gelin tarzınıza ve düğün konseptinize uygun seçimler yapabileceksiniz.

    Yorum Yap

Total: