Tesettür Gelinlik Seçimini Kolaylaştıran İpuçları

24 Mayıs 2022
manisa_tesettür_gelinlik_modellerini_kesfet_aso_sumerlerde

Düğün sürecinde belki de en çok zorlandığınız konulardan ilki tesettür gelinlik modelinize karar vermek olacak. Gelinlik modeline karar verememe sürecinde en güzel gelinliği giymeliyim düşüncesi etkili olduğu gibi yakınlarınızın gelinlik modelleriyle ilgili farklı düşüncelere sahip olması da etkili. Tesettür gelinlik seçimini kolaylaştıran ipuçlarımızla zorlu seçim süreni hızlandırmak, mümkün.

  • Tarzını Belirle: Tesettür gelinlik seçiminde kafa karışıklığını gidermen ve istediğin gelinliğe sahip olmak için ilk adım tarzını belirlemekten geçiyor. Gelinliğin tarzını belirlerken profesyonel destek alabileceğin gibi beğendiğin gelinlik modellerinden de ilham alabilirsin.
  • Vücut Tipi: Kıyafet seçiminin olmazsa olmazı vücut tipi detayı gelinlik seçiminde de önemli. Modellin güzelliğini ortaya çıkaran gelindir. Tesettür gelinlik seçiminde vücut tipin ve tarzınla uyumlu gelinlik seçebilirsin.
  • Gelinlik Seçiminde Yakınların Fikirleri: Gelinlik seçim sürecinin kaotik bir sürece girmesinde yakınların fikri etkili oluyor. Kısacası başkalarının fikirleri ne kadar önemli olursa olsun gelinliğe giyecek olan sensin. Bu nedenle gelinlik seçim sürecinde son kararı da sen vermelisin. Gelinlik modeline karar verirken yanına az kişi almalı ve bu kişileri de tarzına güvendiğin kişiler arasından seçmelisin.
asosumerler_tesettur_gelinlik_modellerini_buluşturuyor
Manisa Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür Gelinlik Modellerini Keşfet

Gelinliğinle göz dolduran bir gelin olmak için tesettür gelinlik modelleri arasından tarzına ve vücut tipine en uygun gelinlik modellerinden birini seçmen seçebilirsiniz. Müstakbel gelinlerin en çok araştırdığı model olan prenses gelinlikler özellikle armut vücut tipindeki gelinler için ideal.

Zarafeti ve şıklığıyla ön plana çıkmak isteyen gelin adayları sade tesettür gelinlik modelleri üzerinden ilerleyebilir ya da A kesim gelinlik modellerinden birini deneyebilirsiniz. Güzelliğinizle hayran bırakırken şıklığınız ve asaletinizle konuşturmak için ise balık gelinlik modellerine bakabilirsiniz. Balık gelinlik modelleri kendi içinde tam balık ve yarım balık gelinlikler olarak ikiye ayrılıyor. Hangi balık modeli seçeceğinize ise tarzına ve vücut tipine göre hızlıca karar verebilirsiniz.

Tesettür gelinlik modelleri içerisinde popüler olan diğer gelinlik modelleri;

  • Hâkim yaka tesettür gelinlik modelleri
  • Pelerinli tesettür gelinlikler
  • Dantelli tesettür gelinlik modelleri
  • Helen tesettür gelinlikler

ASO Sümerler ile Gelinliğin Hazır!

Manisa gelinlik markası ASO Sümerler ile istediğin gelinlik senin olsun. Farklı tarzlarda üretilen gelinlik modelleri içerisinden en uygun modeli seçebileceğin gibi sadece sana özel gelinliğe de sahip olabilirsin. ASO Sümerler hazır gelinlik modellerinde olduğu gibi özel dikim gelinlik modelleriyle de gelinlikteki iddiasını sürdürüyor.

manisa_tesettur_gelinlik_2022_asosumerler
Manisa Gelinlik Modellerini ASO Sümerler’de Keşfet

Tesettür gelinlik de dahil olmak üzere gelinlik seçim sürecinde profesyonel destek almak gelin adayları için profesyonel destek almak bir adım öne çıkıyor. Bunun nedeniyse gelin adaylarının istedikleri görünümle tarif ettiklerinin farklı olması. Örneğin; son zamanların en çok konuşulan Nalan gelinlik modelini beğenebilirsiniz. Ancak Nalan gelinlik sizde istediğiniz gibi durmayabilir. Nedeniyse farklı nedenlerden ötürü gelin adayına aynı modelin yakışmaması. Manisa gelinlik markası ASO Sümerler’in deneyimi ve tasarım gücü devreye giriyor. ASO Sümerler gelinlerinin yapması gereken tek şey nasıl görünmek istediklerini profesyonel ekibimizle paylaşmaktan geçiyor.

    Yorum Yap

Total: