2021 Yılının Çok Konuşulan Gelinleri

15 Aralık 2021
unlulerin_gekinlik_modelleri_2021

Aşklarıyla gündemden düşmeyen pek çok isim 2021 yılında, dünya evine girdi. 2021 yılında yepyeni bir hayata evet diyen çiftler çok konuşuldu. Hem düğünleri hem de gelinlik modelleri ile çok konuşulan ünlü gelinler, sevenlerini büyüledi. Gelinlerin tarzlarına uygun olarak seçmiş olduğu gelinlik modelleri ilgi odağı olurken, ünlülerin gelinlikleri de gelin adaylarına ilham oluyor. 2021 yılında çok konuşulan gelinlik modellerini ve merak edebileceğiniz detayları içeriğimizde bulabilirsiniz. Bu sayede 2021 yılı gelinlerini ve çok konuşulan gelinlik modellerini birlikte hatırlarken, gelinlik modelinizi de kafanızda şekillendirebilirsiniz. 2021 yılında mutluluklarını taçlandıran bazı ünlü çiftler, düğünleri ve gelinlik modelleri hakkındaki detaylara eğlenceli içeriğimizden erişebilirsiniz.

  • Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl
  • Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ
  • Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez
  • Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı
  • Zeynep Bastik ve Tolga Akış

Burcu Kıratlı Gelinlik Modeli

İlk olarak 2018 yılında Amsterdam’da evlenen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti, evliliklerinin birinci yılı dolmadan sürpriz biçimde boşanmıştı. Birbirlerine olan aşkları devam eden ünlü çift ise şubat ayında yeniden evlendi. Yeniden evlenen çift çok konuşulan ünlüler arasında adını yazdırırken, Burcu Kıratlı gelinlik ise en çok konuşulan konulardan oldu. Ünlü oyuncu dantel detaylı, balık gelinlik modeliyle çok beğenildi.

burcu_kiratli_2021_gelinlik_modeli_begenildi
Burcu Kıratlı Gelinlik Modeli

Aslışah Alkoçlar Gelinlik Modeli

Türk sineması denildiğinde akla gelen ilk oyunculardan olan Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, Kaan Demirdağ ile şubat ayında evlendi. Anneannesi Hülya Koçyiğit’ e benzerliği ile konuşulan Aslışah Alkoçlar’ın gelinliğinde de anneannesinden etkilendiği, konuşuluyor. Hülya Koçyiğit’in filmlerindeki büyüleyiciliğini ve masumluğunu gelinliğinde taşımak isteyen sosyetik güzel gelinliğini de buna göre tasarlattı. Retro gelinliğiyle şık, sade ve büyüleyici görünen Aslışah Alkoçlar, yılın konuşulan gelinlerinden biri oldu.

aslisah_alkoclar_gelinliğinde_hulta_kocyigitten_esinlendi
Aslışah Alkoçlar Gelinlik Modeli

Ece Çeşmioğlu Gelinlik Modeli

2021 gelinlik modelleri kategorisinde en çok konuşulan gelinlerden biri de Ece Çeşmioğlu oldu. Geçen Yaz filmiyle adında sıkça söz ettiren Ece Çeşmioğlu, Mucize Doktor dizisinin Ali’si Taner Ölmez ile evlendi. Haziran ayı içerisinde konsept düğünle evlenen çiftin şahitliklerini de oyuncu arkadaşları yaptı. Oyuncu Gökşen Ateş ve Tuğçe Açıkgöz gelinin şahitliğini yaparken, damat Taner Ölmez’in şahitliğini de oyuncu Ferit Kaya ve Erkan Avcı yaptı. V yaka ince askılı ve parıltı gelinliğiyle oldukça şık olan Ece Çeşmioğlu aynı zamanda saçı ve makyajıyla da çok konuşuldu.

ece_cesmioglu_gelinlik_modeli_2021_gelini
Ece Çeşmioğlu Gelinlik Modeli

Nazlı Kayı Gelinlik Modeli

Cemiyet hayatının gözde çifti Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, üç yıllık birlikteliklerinin ardından ekim ayında evlendi. Her detayın konuşulduğu çiftin düğününde Nazlı Kayı’nın gelinliği ise sevenlerini ikiye böldü. Nazlı Kayı’nın gelinliğini beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de çoğunluktaydı. Straplez bir gelinlik modeli seçen Nazlı Kayı; modern görünümü, saçı, makyajı, takıları ve buketiyle tam bir uyun içerisindeydi. Çok konuşulan Nazlı Kayı gelinliğini ön plana çıkaransa gelinliğin eteklerindeki deve kuşu tüyleri oldu.

nazli_kayi_gelinlik_modeli_2021
Nazlı Kayı Gelinlik Modeli

Zeynep Bastik Gelinlik Modeli

Şarkılarıyla müzik dünyasında kendine özel bir yer edinen Zeynep Bastik, üç yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile evlendi. Çeşme’de evlenen çiftin organizasyonundan, gelinliğine kadar birçok farklı detay konuşuldu. Ancak çiftin düğünün en çok konuşulanı ise Zeynep Bastik’in giyindiği gelinlikler oldu. Nikah sırasında kolları balon bir gelinlik giyen Zeynep Bastik, düğünün ilerleyen saatlerinde bir uzun, bir de kısa gelinlik giydi.

zeynep_bastik_gelinlik_modelleri_2021_cok_konusuldu
Zeynep Bastik Gelinlik Modelleri

    Yorum Yap

Total: