2022 Düğün TrendleriNDE ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR Neler?

13 Ocak 2022
2022_dugun-trendlerinde_neler_var_asosumerler_ile_ogren

2022 yılında düğünler hem samimi hem de eğlenceli. Zorluklarla geçen bir yılın ardından yeni bir hayata adım atmak isteyen müstakbel çiftlerin ilk sorusu 2022 düğün trendleri neler oluyor. Düğün trendlerine bakarak gelinlikten, damatlığa, konsept seçimine, organizasyona kadar farklı kalemler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede düğün organizasyonunuzu tarzınıza ve trendlere göre rahatlıkla planlayabilirsiniz. Fark yaratan organizasyonlar için düğün trend başlıklarını ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

  • 2022 Düğünlerinin Rengi
  • Buket Seçimi
  • Gelinlik Modelleri
  • Damatlık Modelleri
  • Gelin Saçı & Makyajı
  • Yüzük Modelleri
2022_yilinda_evlenmek_isteyenler_icin_dugun_rehberi_asosumerlerde
2022 Düğün Trendlerinde Ne Var?

2022 Düğün Trendlerini Açıklıyoruz

2022 düğünlerinin rengi denildiğinde seneye “Very Pery” damgasını vuracak. Herkes tarafından renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone 2022 yılı rengi olarak kırmızı, mor ve mavi renklerinden oluşan Very Pery rengini işaret ediyor. Ek olarak 2022 düğünlerinde beyaz, yeşil ve toprak tonları da yer alıyor. Müstakbel çiftlerin buket seçimlerinde ise romantik görünümlü kuru çiçekler ön plana çıkıyor. Gelin buketi yapımında tercih edilen gelinlik modeliyle uyum da önemli.

2022 düğün trendlerinde gelin ve damat adaylarının en çok araştırdığı konular gelinlik ve damatlık modelleri. Gelinlik modellerinde sadelik, şıklık ve rahatlık ön planda. 2022 gelinlikleri her tarza uyan modelleriyle gelin adaylarının beğenisine sunuluyor. Nostalji seven ve geçmişe özlem duyan gelin adayları için balon kollar, tüller ve püskül detaylı modeller mevcut. Minimalist tarzı benimseyen gelinler için sade Helen gelinlik modelleri ve romantik gelin adayları için de fiyonklar, danteller ve işlemeler revaçta. Müstakbel gelinlerin istedikleri gibi görünmesini sağlayan saç ve makyaj seçimlerinde ise nostaljik ya da romantik detaylar öne çıkıyor.

Damatlık modeli seçimlerinde gelin damat uyumuna ek olarak renkler ve desenler bir adım öne çıkıyor. Gelinlik modellerinde olduğu gibi 2022 damatlık modellerinde de rahatlık ilk kriter. 2022 damatlık modellerinde tüvit kumaştan hazırlanan takımlar, smokin modelleri ve klasikleşen frak damatlıklar da var.

2022_gelinlik_modellerinde_rahatlik_on_planda_manisa_gelinlik_aso_sumerler
2022 Manisa Gelinlik Modelleri

ASO Sümerler ile Gelinlik ve Damatlık Seçimi Oldukça Kolay!

Manisa gelinlik modellerinde olduğu gibi damatlık modellerinde de iddialı olan ASO Sümerler müstakbel çiftlerin farklı kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyor. Özel dikim seçeneğiyle de gelin ve damat adaylarına destek olan ASO Sümerler ile seçim yapmak oldukça kolay. ASO Sümerler’de gelinlik ve damatlığa ek olarak bindallı ve abiye modelleri de mevcut. Gelinlik ve damatlık modellerine ek olarak 2022 abiye modelleri için de mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

    Yorum Yap

Total: