2022 Yılının AŞK Dolu ASO SÜMERLER Kampanyasına Hazır Mısınız?

24 Ocak 2022
sevgililer_gunu_gelinlik_kampanyasi_manisa

Manisa’nın bir numaralı gelinlik markası ASO Sümerler, aşk dolu kampanyasıyla yeni bir hayata adım atmak isteyen çiftlerin imdadına yetişiyor. Odak noktasına aşkı alan kampanya gelin ve damat adaylarının gelinlik, damatlık ve bindallı seçim sürecini hızlandırıyor.

Profesyonel ekibiyle çiftlerin isteklerini yerine getiren ASO Sümerler yeni sezon gelinlikleriyle aşk dolu bir kampanyaya imza atıyor. ASO Sümerler, yeni yılın ilk kampanyasında gelinlik, damatlık ve bindallı üçlüsünü 4.990 TL ile müstakbel çiftlerin beğenisine sunuyor. Düğününüzde istediğiniz şıklıkta olabilmeniz için aşk dolu kampanyamızdaki doğru modeli gelin ve damat adaylarımız için hep birlikte seçiyoruz. Düğün kadar önemli olan kına gecesi organizasyonu için de kampanyamıza kiralık bindallı modellerimizi dahil ettik.

Kısacası aşk dolu kampanyada ASO Sümerler her detayı düşündü. Bu sayede gelin ve damat adayları bütçesini yormadan yeni bir hayata adım atmanın mutluluğunu yaşayacak. ASO Sümerler ilk günkü tutkusu ve kalitesiyle çiftlerin mutluluğunu katlamaya devam ediyor.

aso_sumerler_sevgililer_gunu_kampanyasi
ASO Sümerler Sevgililer Kampanyası

Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi: ASO Sümerler

Köklü gelinlik markası ASO Sümerler, 64 yıllık deneyimiyle sektörün nabzını tutuyor. 3 kuşaktır Manisa gelinlik, damatlık ve abiyede bir numara olan ASO Sümerler’in başarısının arkasında aşk ve azim var. ASO Sümerler’in temelleri 1958 yılında merhum Hacı Ali Sümer tarafından atılırken, oğulları Nazif Sümer ve Oğuz Sümer babalarının mirasını devam ettirdi. ASO Sümerler markasının başarı hikayesini katlayarak devam ettiren ve geliştiren ise üçüncü kuşaktan Ali Sümer. Üçüncü kuşak olmanın sorumluluğunu taşıyan Ali Sümer’in sırrı ise işine olan aşkında ve çalışma azminde gizli. Manisa gelinlik, damatlık ve abiyede bir numara olan ASO Sümerler’in tercih edilme nedenleri arasında kalite, müşteri memnuniyeti ve bütçe dostu fiyatları var.

    Yorum Yap

Total: