2023 Gelinlik Trendleriyle tanış

23 Aralık 2022
2023_gelinlik_trendleri_manisa_gelinlik

Yeni yıla az bir zaman kalmışken en çok konuşulan konular arasında 2023 trendleri geliyor. Özellikle yeni yılda evlenecek müstakbel gelinlerin araştırdıkları konular arasında ilk sıralarda 2023 gelinlik modası var. Zor olan gelinlik seçim sürecini kolaylaştırırken, 2023 gelinlik trendlerinden haberdar olmanız için tüm ayrıntıları gelin adayları için bir araya getirdik. Bu seneki klasik dekolteler yerine sürpriz dekolteler ön planda olurken; kabarık gelinlik modellerin straplez kesimler bir adım öne çıkacak. Ayrıca 2023 gelinlik modellerinde eteği çıkarılabilir gelinliklere ek olarak farklı renkteki gelinlik modellerine de gözümüzün daha çok alışacağı bir yıl olacak. Gelinliklerde vücudun üst bölümünü daha ön plana çıkaracak asimetrik yakalar ve gösterişli bir detay isteyen gelinler için çok hacimli kollar 2023 trendini oluşturan detaylardan.

2023 Gelinlik Trendlerinin Detayları

Gelin adaylarını heyecanlandıran sezonun trendleri arasında ilk olarak renkli gelinlikler geliyor. Son yıllarda ‘gelinlik sadece beyaz olur’ algısının yıkılmaya başlamasıyla tamamı renkli olan ya da renkli işlemelere sahip olan tasarımlar dikkat çekiyor. Özellikle klasikle yeniyi birleştirmek isteyen gelin adayları için bu modeller, çok yerinde bir tercih olacaktır.

2023 Gelinlik Trendleri

Klasikleşen göğüs ve bacak dekolteleri dışında 2023 yılında bel kıvrımı ve omuz başları dekolteli tasarımlar dikkat çekiyor. Gelinlik trendlerinde bu sene farklı formlardaki yakalar göze çarpıyor. Armut veya dikdörtgen vücut tipine sahip olan gelin adayları, hareketli yaka tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekebilirler. En çok tercih edilen gelinlik modelleri arasında her daim yer alan kabarık gelinlik modellerinde A kesim etekler ön planda. Son yılların gelinlik trendlerinde öne çıkan fiyonk detayları da 2023 yılında sade gelinliklere gösterişli bir görünüm kazandırıyor. Süslemeleri seven gelin adayları için iri çiçek işlemeli gelinlikler tatlı bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Hacimli kol detayları da son 2 yıldır trendlerde ve hala da olacağını hissettiriyor. 2023 yılında bu kol detayları iddialı çeşitleriyle oldukça tercih edilecek.

2023 Tesettür Gelinlik Trendleri

Tesettürlü gelin adaylarının en çok tercih ettiği prenses gelinlik modelleri 2023 yılında kabarık kumaş ve dantel detaylarla karşımıza çıkıyor. Prenses gelinliklerde tül üzerine işlenen dantel detaylarının yanında seçeceğiniz kumaş tipine göre değişen taş işçiliği ve boncuk dokunuşları göz alıyor. Balon kol ve hâkim yaka ile birleşen tüm detaylar ile prenses gelinlik modeli tesettürlü gelin adayları için 2023 trendlerinin vazgeçilmezinden olacak gibi gözüküyor. Sade ve şık olmak isteyen gelin adayları, düz kesim gelinlik ve bu gelinliklerde kullanılan fay kumaş ve ışıltılı, hoş motifler içeren dantel detayları ile dikkatleri üzerlerine çekecekler.

    Yorum Yap

Total: