2023 Damatlık Modelleri NELER?

2 Ocak 2023
damatlik_trendleri_neler

Yeni bir yılın gelmesiyle birlikte damat adayları tarafından en çok merak edilen konulardan biri de 2023 damatlık modelleridir.   Dünya evine girecek çiftler her daim şık ve göz alıcı olmalıdır. Bu süreçte kıyafet seçimi yaparken hem damat hem de gelin adayları birçok konuda kararsız kalsalar da damatlık ve gelinlik seçimi konusunda net olmalıdır. Bunu gerçekleştirmenin ilk adımı trendleri takip etmektir. Damatlık seçerken, trendlerin yanında vücut yapısı, ten ve renk uyumu, gelinlikle olan uyum gibi dikkat edilmesi gereken farklı kriterler de bulunmaktadır.

Trendlerde Öne Çıkanlar

Düğünlerde damat adayları için karizmatik bir duruşun sırrı göz alıcı damatlık seçiminden geçer. 2023 damatlık trendlerine göz atarken vücut şekliniz doğrultusunda aksesuar ve model seçimi farklılık gösterebilir. Son dönemlerde özellikle yazlık damatlıklarda siyah rengin dışında krem, lacivert ve beyaz gibi açık renk damatlıklar tercih edilmektedir. Ancak 2023 yılında vazgeçilmez renk siyahın yanında bordo ve lacivert tonları da bir adım öne çıkacaktır. Tabi ki bu renk seçimleri mevsimlere göre farklılık gösterecektir.

Yeni trendler arasında damatlığın yaka detayları ön plana çıkmaktadır. Gelinin el çiçeğiyle uyumlu bir yaka çiçeği detayı sevimli bir bütünlük oluşmasına yardımcı olacaktır. İtalyan kesim damatlıklar son dönemlerde tarz damatlık modeli olarak yükselişini sürdürmektedir. Kuşaklı damatlıklar da İtalyan kesim damatlık modelleri ile çok karizmatik bir görünüm sağlamaktadır. 2023 damatlık trendlerinde spor damatlıklar sunduğu rahatlıkla trendler arasında yer alıyor. Özellikle kır düğünlerinde, ceket kesimi küçük ve rahat olan spor damatlık modelleri de öne çıkaracaktır.

2023 Model Damatlıklarda Aksesuarlar Nasıl Olmalıdır?

Spor kesim ve İtalyan kesim damatlıkların ön plana çıktığı 2023 damatlık modellerinin yanında tercih edilecek aksesuarların önemi göz ardı edilmeyecek derecededir. Çünkü aksesuarlar damatlığa bütünlük kazandıracak ve şıklığı artıracak detaylar arasındadır.  

2023_damatlik_trendlerive_asosumerler_manisa
2023 Damatlık Modelleri ve Aksesuar Seçimi

Damatlar, en çok kravat ve papyon seçimi arasında kararsız kalırlar. Son dönemlerde papyon kullanımının daha çok tercih edilmektedir. Papyon kullanımının artmasının ana sebebi de daha iyi bir görünüm sunmasıdır. Ancak papyon kullanmak istemeyen ve tarz bir görünüm isteyen damat adayları, kravat yerine fular tercih edebilir. Bir başka detay da kemer yerine kesinlikle damatlık kuşağı tercih edilmesi gerekliliğidir. Özellikle İtalyan kesim damatlıklarda çok hoş duran kuşaklar, damatlığın modernliğini ve şıklığını arttıracaktır. Kuşak seçilirken, kuşağın rengi damatlık ve gömlekle uyum içerisinde olmalıdır. Son olarak damatlığın rengine uygun süet veya deri ayakkabılar ile kombini tamamlamak mümkündür.

    Yorum Yap

Total: