2023 Abiye Trendlerini keşfet

9 Ocak 2023
manisa_abiye_2023_asosumerler

Yeni bir yılın gelişiyle birlikte abiye modelleri de farklı renklerin ve değişik modellerin öne çıktığını görüyoruz. Tasarımlarıyla dikkat çeken yeni sezon abiyeler, görenleri adeta etkisi altına alıyor. Özellikle petrol yeşili, zümrüt yeşili, saks mavisi, mor ve bordo abiyeler 2023 yılı için öne çıkan renk tonları arasında. Bunların dışında dore abiye, haki abiye, soğan kabuğu abiye, fuşya abiye ve bakır abiye modelleri de favoriler arasındaki yerini alıyor.

Abiye Elbiseler Hakkında Merak Edilenler

Davetlerde iddialı olmak isteyenlerin tabi ki vazgeçilmezi kırmızı ve uzun balık abiye modelini özel gecelerde göreceksiniz. Bunun ana nedeni; bu tasarımdaki abiyeler hem konforludur hem de şık. 2023 abiye trendleri arasında kolsuz, aksesuarlı, güpürlü abiyelere ek olarak bacak dekolteli payetli abiyeler, taşlı, simli ve ip askılı abiyeler de var.  En yeni modeller için mevsim şartları doğrultusunda tül abiye, saten abiye, dalya abiye ve şifon abiye kumaşları arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

2023_abiye_elbise_modellerini_birlikte_kesfedelim
2023 Abiye Trendleri

Sırt dekolteleri, bacak dekolteleri, bel dekolteleri, göğüs dekolteleri, kuyruklu abiye modelleri ve önü kısa arkası uzun abiye elbiseler de bu senenin özellikle öne çıkanlardan. Abiye elbise modelleri içerisinden uzun abiye modelleri ve derin yırtmaçlı abiyeler de popüler modeller arasında bulunuyor. 2023 trend abiye modellerinde düz ve uzun tasarımlarla birlikte renkli desenler ve düz renkler de bir adım öne çıkıyor.

Tesettür Elbise Modelleri

İsminden de anlaşılacağı üzere tesettür abiyeler, tesettür giyime uygun olarak tasarlanan modeller olarak hayatımızdaki yerini alıyor. Tüm gözlerin üzerinizde olacağı özel günlerde güzelliğinizi ön plana çıkartmanın en önemli yolu abiye elbise modeli içerisinde rahat etmekten geçiyor. Tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gereken başlıklara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  • Tarz
  • Renk
  • Vücut Tipi
  • Trend
  • Rahatlık

Beş başlık içerisinden özellikle rahatlık başlığı tesettür abiye seçerken de abiye elbise seçerken de atlanmaması gereken bir konu. Abiye elbiseniz içerisinde güzel hissetmenin altın değerindeki cevabı hanımların kendini nasıl hissettiğinde saklıdır. Kısacası güzel olmak için abiye elbise modeli önemli olsa da hanımların içerisinde rahat hissedip hissetmediği abiyenin güzelliğini direkt olarak etkiler. Bu nedenle abiye modelinize karar verirken, abiyenin içerisinde nasıl hissettiğinize özellikle dikkat etmelisiniz.

2023 tesettür abiye elbiselerde simli, uzun kollu, güpür ve taş işleme detaylarına sahip abiyeler öne çıkan modeller arasında bulunuyor. Kesim olarak dikkat çeken modeller arasında ise A ve kabarık kesimler var.

    Yorum Yap

Total: