Gökçe Bahadır Gelinlik modelinin Detaylarını Açıklıyoruz

4 Mart 2022
manisa_gelinlik_gokce_bahadir_gelinlik_asosumerler

Gökçe Bahadır gelinlik modeli son günlerin en çok konuşulan konuları arasında girdi. Geçtiğimiz günlerde evlenen güzel oyuncu Gökçe Bahadır ve müzisyen eşi Emir Ersoy gelinlik ve damatlıklarıyla tüm ilgiyi üzerlerine çekti. Güzel oyuncunun gelinlik modeli bir kesim tarafından çok beğenilirken başka bir kesim de hiç beğenmedi. Gökçe Bahadır gelinlik modeli ve detayları hakkında merak edilenleri içeriğimizde açıklıyoruz.

Gelinlik rengini kırık beyaz olarak seçen Gökçe Bahadır, straplez ve önü kalp şeklinde olan bir gelinlik modeli giydi. Volanlı etek kısmıyla hareketli olduğu kadar göz alıcı bir gelinlik modeli seçen oyuncu duvak olarak kısa bir duvak tercih etti. Gökçe Bahadır gelinliğini siyah eldiven ve siyah kuşakla kombinledi.

Ünlülerin Tarzından İlham Alın

Gelin adaylarının yapılması gereken iş listesi çok kalabalık olsa da ilk sırada gelinlik modeli seçimi vardır. Sevdikleri adamla yeni bir hayata başlayacakları düğün gününde en güzel gelin olmak için farklı gelinlik modellerini araştırırlar. Gelinlik modellerini araştırırken yakından takip ettikleri ya da beğendikleri ünlülerin gelinlik modellerini de yakından incelerler. Bunun nedeni ünlülülerin gelinliklerinin kendi gelinlik modeline ilham vermesidir. Gelin adaylarının en çok araştırdıkları ünlü gelinlikleri içerisinde Yasemin Şefkatli gelinlik, Camdaki Kız gelinlik, Zeynep Bastik gelinlik, Prenses Diana gelinlik, Grace Kelly gelinlik var.

yaseminşefkatli_gelinlik_manisa_gelinlik_aso_sumerler_gelinlik
Yasemin Şefkatli Gelinlik Modeli

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli düğünde üç farklı gelinlik giymişti. Yasemin Şefkatli gelinlik modellerinden birinin transparan olması oldukça konuşulmuştu. Camdaki Kız gelinlik ise son zamanların popüler dizisinde Burcu Biricik’in giymiş olduğu gelinlik. Nalan gelinlik modeli o kadar çok sevildi ki gelin adaylarının merak ettikleri gelinlik modelleri arasında yer almaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastik gelinlik modeli de ilgi çekmeye devam ederken; gelin adayları zamana meydan okuyan gelinlik modellerini de inceliyor. Zamana meydan okuyan gelinlik modellerinde Prenses Diana gelinlik ve Grace Kelly gelinlik var.

ASO Sümerler, Gelin Adaylarıyla Tasarım Gelinlik Modellerini Buluşturuyor

Manisa gelinlik modellerinde bir numara ASO Sümerler, tasarım gelinlik modelleriyle iddialı. El işçiliğinin ön planda olduğu tasarım gelinlik modellerinde gelin adayları, tasarımcılarla birlikte gelinliğini şekillendiriyor. Tasarım gelinlik istemeyen ancak hayallerindeki gelinliği arayan gelin adayları da ASO Sümerler’in kapısını aralıyor. Çünkü ASO Sümerler ürün çeşitliliği, kalitesi ve hizmet anlayışıyla gelinlik seçimini kolaylaştırıyor. ASO Sümerler’in ürün portföyünde ayrıca damatlık ve abiye modelleri de yer alıyor. Bu sayede damat adaylarıyla birlikte gelin ve damat adaylarının aileleri de abiye seçim sürecini kolaylıkla tamamlıyor.

    Yorum Yap

Total: