2022 ABİYE TRENDLERİni keşfet!

29 Aralık 2021
aso_sumerler_2022_abiye_elbise_modelleri

Gece davetleri, kokteyl, nişan, düğün ve özel günlerde tercih edilen abiye modelleri arasından seçim yapmak oldukça zor. Tarz, desen, kumaş, uzunluk, renk gibi farklı kriterlere göre çeşitlenen abiye elbise modelleriyle istediğiniz şıklığa kavuşabilmeniz için farklı ipuçlarını bir araya getirdik. Ayrıca içeriğimizde 2022 yılının öne çıkan abiye trendlerini de bulabilirsiniz. Fransızcada dilimize geçen bir kelime olan abiye göz alıcı ve gösterişli anlamına geliyor. Abiye kelimesine yakışır bir şıklıkta davetlerdeki yerinizi alabilmeniz için ise yapmanız gereken trend ve tarz olmaktan geçiyor. 2022 abiye modelleri arasından vücut tipinize, teninize ve tabii ki de tarzınıza uygun abiye modelini seçebilirsiniz.

2022 Abiye Modelleri

Önemli günlerde kadınların en sevdiği kıyafet çeşitlerinden biri de abiyeler. Tam da bu nedenle farklı özelliklere sahip abiye modelleri kadınların aklını karıştırmaya devam ediyor. Abiye elbise modelleri arasından seçim yapabilmeniz ve gardırobunuzdaki favori parçaların sayısını artırabilmeniz için abiye modelleri hakkında bilgi veriyoruz. 

  • Uzun Abiye Elbiseler: Modası hiç geçmeyen uzun abiye elbiselerinizle istediğiniz şık ve romantik görünümü elde edebilirsiniz. Uzun abiye elbiseler de özen göstermeniz gereken konular ise vücut tipiniz ve renk seçimi. Örneğin; kum saati vücut ölçülerine sahipseniz balık abiye modellerine bakabilirsiniz. Aynı zamanda likra kumaştan tasarlanan abiye modellerinden de uzak durmalısınız.
2022_trendleri_uzun_abiye_elbise_modelleri_aso_umerler
Uzun Abiye Modelleri
  • Tesettür Abiye Elbiseler: Tesettürlü kadınlar tarafından seçilen tesettür abiye elbiseler genel olarak özel günlerde ve düğünlerde tercih ediliyor. Tesettür abiye modelinin farklı özel günlerde de giyilebilmesi için dikkat etmekte fayda var. Bu nedenle abiye modelinin tarz, renk, desen ve kumaş kriterlerine dikkat edebilirsiniz. Ayrıca kafanızın çok karıştığı durumlarda Manisa abiye denildiğinde ilk akla gelen ASO Sümerler’in profesyonel ekibinden de destek alabilirsiniz.
  • Büyük Beden Abiye Elbiseler: Büyük beden abiye elbise model seçiminin olmazsa olmaz başlıkları arasında renk, kumaş, desen, tarz ve vücut tipi var. Büyük beden abiyelerde mutlu olmak için sıkmayan ve vücudunuza tam olarak oturan modelleri seçmelisiniz. Bu sayede rahatlıkla hareket ederken, şıklığınızı da konuşturabilirsiniz. Büyük beden abiye modelleri arasında seçim yaparken ilk kural sizin hoşunuza gitmesi. Ayrıca model seçiminde profesyonel ekibin tavsiyelerini de dinlemek isteyebilirsiniz. Böylece özel günlerinizde kullanmayı isteyeceğiniz ve göz alıcı görüneceğiniz favori abiyenize sahip olabilirsiniz.
  • Kısa Abiye Elbiseler: Kısa abiye elbiseler genelde yaz ve bahar aylarında tercih ediliyor. Ancak doğru kombinlediğinizde kısa abiye elbiseleri kış ve sonbahar mevsimlerinde de rahatlıkla giyebilirsiniz. Kısa abiye elbiseleri bu kadar popüler kılan ise rahat, konforlu ve dikkat çekici olmaları.
2022_abiye_modelleri_parlak_aso_sumerler
2022 Abiye Modelleri

ASO Sümerler’de Abiye Modellerini Keşfetmeye Ne Dersiniz?

Manisa gelinlik ve abiye markası ASO Sümerler’de, yeni yıla özel olarak hazırlanan abiye modellerini müşterileriyle buluşturuyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ASO Sümerler’deki abiye elbise modelleri tam da istediğiniz gibi. Müşteri memnuniyetine önem veren marka farklı tarz ve renklerdeki abiye elbise modelleriyle kalpleri çalmaya hazır. Göz alıcı görünmek isteyenlerin seçimi ASO Sümerler 2022 modasına özel olarak hazırlanan abiye modelleriyle bir elbiseden çok daha fazlasını sunuyor. Zarif gece elbisesinden, özel günlerde kullanabileceğiniz farklı renklerdeki abiye modelleri oldukça şık.

    Yorum Yap

Total: